Nieuws

Journalistieke beurzen en subsidies

Ben je deze zomer op zoek naar financiering voor je journalistieke project? Kijk dan eens naar deze verzameling journalistieke beurzen en leningen, geschikt voor internationale projecten, maar ook voor de financiering van bijvoorbeeld een masterstudie of een promotie op het gebied van journalistiek.

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk