Nieuws

Journalistieke beurzen en subsidies

Ben je deze zomer op zoek naar financiering voor je journalistieke project? Kijk dan eens naar deze verzameling journalistieke beurzen en leningen, geschikt voor internationale projecten, maar ook voor de financiering van bijvoorbeeld een masterstudie of een promotie op het gebied van journalistiek.

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk