Nieuws

Journalistieke zomertrainingen

Nog geen plannen deze zomer? Kies dan voor uit één van de vele trainingen, opleidingen en zomercursussen journalistiek aan een Europese hogeschool of universiteit. Zoals Multimedia Journalism: the Londen Experience (4-25 juli, Engeland),  Crossmedia production. Spreading a story the Multimedia way (12-17 juli, Estland) of Game/Play/Theory (27 juli – 21 augustus, Denemarken). En natuurlijk is er de onvolprezen Summer Conference van het Londense Center for Investigative Journalism. Kijk voor meer trainingen aan Europese universiteiten en hogescholen hier.

 

 

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk