Nieuws

Journalistieke zomertrainingen

Nog geen plannen deze zomer? Kies dan voor uit één van de vele trainingen, opleidingen en zomercursussen journalistiek aan een Europese hogeschool of universiteit. Zoals Multimedia Journalism: the Londen Experience (4-25 juli, Engeland),  Crossmedia production. Spreading a story the Multimedia way (12-17 juli, Estland) of Game/Play/Theory (27 juli – 21 augustus, Denemarken). En natuurlijk is er de onvolprezen Summer Conference van het Londense Center for Investigative Journalism. Kijk voor meer trainingen aan Europese universiteiten en hogescholen hier.

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk