Nieuws

Journalistieke zomertrainingen

Nog geen plannen deze zomer? Kies dan voor uit één van de vele trainingen, opleidingen en zomercursussen journalistiek aan een Europese hogeschool of universiteit. Zoals Multimedia Journalism: the Londen Experience (4-25 juli, Engeland),  Crossmedia production. Spreading a story the Multimedia way (12-17 juli, Estland) of Game/Play/Theory (27 juli – 21 augustus, Denemarken). En natuurlijk is er de onvolprezen Summer Conference van het Londense Center for Investigative Journalism. Kijk voor meer trainingen aan Europese universiteiten en hogescholen hier.

 

 

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk