Nieuws

MO*: Dossier Persvrijheid

persvrijheid

Het Vlaamse MO* Magazine* publiceerde afgelopen week vijf artikelen die te maken hadden met beperking van de persvrijheid. Het speciale dossier Persvrijheid Bedreigd werd in het leven geroepen om extra aandacht te vragen voor de Internationale Dag van de Persvrijheid op 3 mei. Bekijk zelf het Dossier Persvrijheid MO*.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk