Nieuws

MO*: Dossier Persvrijheid

persvrijheid

Het Vlaamse MO* Magazine* publiceerde afgelopen week vijf artikelen die te maken hadden met beperking van de persvrijheid. Het speciale dossier Persvrijheid Bedreigd werd in het leven geroepen om extra aandacht te vragen voor de Internationale Dag van de Persvrijheid op 3 mei. Bekijk zelf het Dossier Persvrijheid MO*.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk