Nieuws

Verandert journalistiek de wereld?

journalistiek

Kan journalistiek de wereld veranderen? Drie toppers uit de Vlaamse journalistiek bogen zich over deze vraag op Radio 1.  Lars Bové, Maxie Eckert en Chris De Stoop debatteerden over de stelling in het kader van de eerste Difference Day. Deze speciale dag is een initiatief van het Brussels Platform voor Journalism en werd gehouden ter gelegenheid van de Dag van de Persvrijheid op 3 mei.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk