Nieuws

Werkbeurs en prijzen onderwijsjournalistiek

onderwijs

Journalisten die producties maken over onderwijs kunnen weer een aanvraag doen voor de werkbeurs van het Onderwijsfonds COCMA. Het gaat om een bedrag van € 2.500 bedoeld voor een journalistieke productie over de leraar diens werk. De beurs wil journalisten in staat stellen dieper te graven dan via de gebruikelijke telefonische interviews na een incident.

Journalisten kunnen hun voorstel tot 1 juli 2015 aanmelden De voorstellen worden beoordeeld door een jury. Meer informatie op de website.

Journalisten die tusssen 1 mei 2014 en 30 april 2015 een journalistieke productie over het onderwijs maakten, kunnen deze voordragen voor de Nationale Prijs voor de Onderwijsjournalistiek 2015. Aan de prijs is een bedrag van € 1.500 verbonden. De productie moet oorspronkelijk, Nederlandstalig journalistiek werk zijn, bedoeld voor een breed publiek. Kijk voor meer informatie op de website. Aanmelden kan tot 15 mei.

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk