Nieuws, Woo

Nieuwe Wob-cursussen Roger Vleugels

WOB-illustratie

Wob-specialist Roger Vleugels hervat dit voorjaar zijn cursussen over de Wet Openbaarheid van Bestuur. Vanwege persoonlijke omstandigheden had Vleugels, dé Wob-specialist van Nederland, een aantal van zijn activiteiten een half jaar op een laag pitje gezet. Maar inmiddels kun je je weer aanmelden voor de basiscursus Wet Openbaarheid van Bestuur. In april en mei zal de cursus, die drie avonden in beslag neemt, in Utrecht worden gehouden. De data staan nog niet vast. De prijs is 400 euro, en deelnemers ontvangen een toolkit en certificaat na deelname. Voor meer informatie én de aanmeldformulieren ga je naar de VVOJ-pagina voor cursussen in Nederland.

TIP: Op de algemene VVOJ-trainingspagina vindt je de weg naar álle cursussen, opleidingen en trainingen Journalistiek, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

 

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk