Nieuws, Woo

Nieuwe Wob-cursussen Roger Vleugels

WOB-illustratie

Wob-specialist Roger Vleugels hervat dit voorjaar zijn cursussen over de Wet Openbaarheid van Bestuur. Vanwege persoonlijke omstandigheden had Vleugels, dé Wob-specialist van Nederland, een aantal van zijn activiteiten een half jaar op een laag pitje gezet. Maar inmiddels kun je je weer aanmelden voor de basiscursus Wet Openbaarheid van Bestuur. In april en mei zal de cursus, die drie avonden in beslag neemt, in Utrecht worden gehouden. De data staan nog niet vast. De prijs is 400 euro, en deelnemers ontvangen een toolkit en certificaat na deelname. Voor meer informatie én de aanmeldformulieren ga je naar de VVOJ-pagina voor cursussen in Nederland.

TIP: Op de algemene VVOJ-trainingspagina vindt je de weg naar álle cursussen, opleidingen en trainingen Journalistiek, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

 

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk