Nieuws

Programma Trainingsdag Regionaal Onderzoek 2015 bekend

lokale beeld

Het programma en de sprekers van de trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek 2015 zijn bekend. Op 18 april spreken in Utrecht onder andere Henri Beunders, Dimitri Tokmetzis, Bas van de Sluis, Arnoud Bodde en IT-journalist Brenno de Winter. Bekijk hier de volledige sprekerslijst en het programma van de trainingsdag.

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vvoj.org.

Deze trainingsdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

PrintHogeschool Utrecht

 

roos logo

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. De Wet open overheid schrijft voor dat iemand die een informatieverzoek doet, binnen 42 dagen een besluit moet ontvangen. Het afgelopen jaar duurde het gemiddeld 172 dagen voor er een besluit was genomen, waar dat in 2022 nog 167 dagen was. Slechts in 17 procent van de verzoeken wordt een besluit tijdig genomen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Open State Foundation, Instituut Maatschappelijk Innovatie en de Universiteit van Amsterdam.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk