Nieuws

Programma Trainingsdag Regionaal Onderzoek 2015 bekend

lokale beeld

Het programma en de sprekers van de trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek 2015 zijn bekend. Op 18 april spreken in Utrecht onder andere Henri Beunders, Dimitri Tokmetzis, Bas van de Sluis, Arnoud Bodde en IT-journalist Brenno de Winter. Bekijk hier de volledige sprekerslijst en het programma van de trainingsdag.

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vvoj.org.

Deze trainingsdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

PrintHogeschool Utrecht

 

roos logo

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk