Biografie

Belinda van der Gaag

Belinda van der GaagBelinda van der Gaag is eigenaar van het bedrijf Motion & Media. Zij was bijna tien jaar werkzaam in de televisiejournalistiek. De laatste zes jaar heeft zij gewerkt op de parlementaire redactie van de NOS, afdeling televisie. Zij deed zowel productie, redactie, als verslaggeving. De Haagse politiek is haar natuurlijke habitat en zij weet goed om te gaan met de gevoeligheden van bewindslieden en politici. Eerder werkte zij op de politieke redactie van RTL Nieuws en als verslaggever voor RTL ‘5 in het land’ (het huidige ‘Editie NL’).

Belinda van der Gaag is ook docent aan De Haagse Hogeschool. Daar geeft zij een aantal uur per week les op de Academie voor Communicatie Management, waar zij de journalistieke vakken voor haar rekening neemt.


Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk