Nieuws

Trainingsdag Regionaal Onderzoek 2015: het naadje van de kous

Het naadje van de kous: dat is het het thema van de eerstvolgende Trainingsdag Regionaal Onderzoek, die op 18 april 2015 plaatsvindt in Utrecht.

Als journalisten willen we wéten hoe het zit. Omdat we nieuwsgierig zijn. Maar ook omdat we vinden dat we dat aan ons lezerspubliek verplicht zijn. Dat geldt ook voor al die plaatselijke media die ieder op hun eigen manier en in hun eigen buurt het nieuws volgen.

De werkgroep Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LRO) van de Vereniging voor onderzoeksjournalisten staat je daarbij terzijde. Omdat we ook het naadje van de lokale kous willen weten!

De werkgroep Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek is blij dat zij dit jaar haar eerste lustrum mag vieren. En wat is een betere manier om dat te doen dan door het organiseren van alweer zo’n mooie trainingsdag voor lokale en regionale journalisten?

In de afgelopen vier jaar mochten we al topsprekers en -trainers op onze trainingsdag in Utrecht verwelkomen.

We noemen Pieter Klein, Ad van Liempt, Hans Laroes, Hugo Logtenberg, Eric Hennekam. Toppers in hun vak, die graag bereid waren hun kennis met journalisten van lokale en regionale media te delen.

En ook dit jaar hebben er al weer vele bekende en minder bekende, maar hele goede vakgenoten hun medewerking toegezegd!

Lees het hele programma hier.

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk