Nieuws

Trainingsdag Regionaal Onderzoek 2015: het naadje van de kous

Het naadje van de kous: dat is het het thema van de eerstvolgende Trainingsdag Regionaal Onderzoek, die op 18 april 2015 plaatsvindt in Utrecht.

Als journalisten willen we wéten hoe het zit. Omdat we nieuwsgierig zijn. Maar ook omdat we vinden dat we dat aan ons lezerspubliek verplicht zijn. Dat geldt ook voor al die plaatselijke media die ieder op hun eigen manier en in hun eigen buurt het nieuws volgen.

De werkgroep Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LRO) van de Vereniging voor onderzoeksjournalisten staat je daarbij terzijde. Omdat we ook het naadje van de lokale kous willen weten!

De werkgroep Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek is blij dat zij dit jaar haar eerste lustrum mag vieren. En wat is een betere manier om dat te doen dan door het organiseren van alweer zo’n mooie trainingsdag voor lokale en regionale journalisten?

In de afgelopen vier jaar mochten we al topsprekers en -trainers op onze trainingsdag in Utrecht verwelkomen.

We noemen Pieter Klein, Ad van Liempt, Hans Laroes, Hugo Logtenberg, Eric Hennekam. Toppers in hun vak, die graag bereid waren hun kennis met journalisten van lokale en regionale media te delen.

En ook dit jaar hebben er al weer vele bekende en minder bekende, maar hele goede vakgenoten hun medewerking toegezegd!

Lees het hele programma hier.

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk