Nieuws

Trainingsdag Regionaal Onderzoek 2015: het naadje van de kous

Het naadje van de kous: dat is het het thema van de eerstvolgende Trainingsdag Regionaal Onderzoek, die op 18 april 2015 plaatsvindt in Utrecht.

Als journalisten willen we wéten hoe het zit. Omdat we nieuwsgierig zijn. Maar ook omdat we vinden dat we dat aan ons lezerspubliek verplicht zijn. Dat geldt ook voor al die plaatselijke media die ieder op hun eigen manier en in hun eigen buurt het nieuws volgen.

De werkgroep Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LRO) van de Vereniging voor onderzoeksjournalisten staat je daarbij terzijde. Omdat we ook het naadje van de lokale kous willen weten!

De werkgroep Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek is blij dat zij dit jaar haar eerste lustrum mag vieren. En wat is een betere manier om dat te doen dan door het organiseren van alweer zo’n mooie trainingsdag voor lokale en regionale journalisten?

In de afgelopen vier jaar mochten we al topsprekers en -trainers op onze trainingsdag in Utrecht verwelkomen.

We noemen Pieter Klein, Ad van Liempt, Hans Laroes, Hugo Logtenberg, Eric Hennekam. Toppers in hun vak, die graag bereid waren hun kennis met journalisten van lokale en regionale media te delen.

En ook dit jaar hebben er al weer vele bekende en minder bekende, maar hele goede vakgenoten hun medewerking toegezegd!

Lees het hele programma hier.

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Daarom is inschrijven niet meer mogelijk. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vvoj.org.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk