De Loep, Nieuws

Nu aanmelden voor De Loep 2015

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor De Loep 2015. De Loep is een eerbetoon aan het beste werk in de Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek. De prijs heeft daarnaast als doel de professionaliteit van de onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen te bevorderen. De prijs wordt toegekend aan journalisten voor producties die gepubliceerd en/of uitgezonden zijn/worden tussen 1 april 2014 en 31 maart 2015 en die door opzet, aanpak en uitwerking tot voorbeeld strekken voor collega’s. Bijdragen maken ook een kans opgenomen te worden in het VVOJ jaarboek. De Loep wordt toegekend in vier categorieën: voor de publicatievormen tekstueel, audiovisueel en digitaal, en aan jong talent (t/m 30 jaar) reikt de VVOJ de VVOJ Aanmoedigingsprijs uit.

Lees hier alles over voorgaande edities van De Loep.

De aanmelding voor De Loep 2015 is gesloten.

 

 

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk