De Loep, Nieuws

Nu aanmelden voor De Loep 2015

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor De Loep 2015. De Loep is een eerbetoon aan het beste werk in de Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek. De prijs heeft daarnaast als doel de professionaliteit van de onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen te bevorderen. De prijs wordt toegekend aan journalisten voor producties die gepubliceerd en/of uitgezonden zijn/worden tussen 1 april 2014 en 31 maart 2015 en die door opzet, aanpak en uitwerking tot voorbeeld strekken voor collega’s. Bijdragen maken ook een kans opgenomen te worden in het VVOJ jaarboek. De Loep wordt toegekend in vier categorieën: voor de publicatievormen tekstueel, audiovisueel en digitaal, en aan jong talent (t/m 30 jaar) reikt de VVOJ de VVOJ Aanmoedigingsprijs uit.

Lees hier alles over voorgaande edities van De Loep.

De aanmelding voor De Loep 2015 is gesloten.

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk