De Loep, Nieuws

Nu aanmelden voor De Loep 2015

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor De Loep 2015. De Loep is een eerbetoon aan het beste werk in de Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek. De prijs heeft daarnaast als doel de professionaliteit van de onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen te bevorderen. De prijs wordt toegekend aan journalisten voor producties die gepubliceerd en/of uitgezonden zijn/worden tussen 1 april 2014 en 31 maart 2015 en die door opzet, aanpak en uitwerking tot voorbeeld strekken voor collega’s. Bijdragen maken ook een kans opgenomen te worden in het VVOJ jaarboek. De Loep wordt toegekend in vier categorieën: voor de publicatievormen tekstueel, audiovisueel en digitaal, en aan jong talent (t/m 30 jaar) reikt de VVOJ de VVOJ Aanmoedigingsprijs uit.

Lees hier alles over voorgaande edities van De Loep.

De aanmelding voor De Loep 2015 is gesloten.

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk