Nieuws, VVOJ Vereniging

Uitnodiging Extra Algemene Ledenvergadering

ALV

Kom ook naar de speciale Algemene Ledenvergadering van de VVOJ, komende dinsdag 20 januari 2015 in Rotterdam. Het gaat hierbij om een extra ingelaste ALV. Hoog op de agenda bij de Algemene Vergadering staat de benoeming van een nieuw bestuur van de VVOJ. Op 1 januari 2015 werd bekend dat er 11 kandidaten zijn voor het nieuwe bestuur. De VVOJ roept al haar leden op om in grote getale naar Rotterdam te komen en hun stem te laten horen. Doel is dat het nieuwe bestuur breed gedragen van start kan gaan.

Locatie:
Grandcafé Engels
Stationsplein 45 in Rotterdam (t.o. het station)

Tijd:
19:00 – 22:00. Zaal open vanaf 18:30

Download de stukken voor de extra Algemene Ledenvergadering van de VVOJ op 20 januari 2015.  Let op: alléén toegankelijk voor leden, inloggen op de website is vereist.

Praat meer over de toekomst van de VVOJ: kom op 12 januari naar het VVOJ Café.

Gerelateerde artikelen

Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. De Wet open overheid schrijft voor dat iemand die een informatieverzoek doet, binnen 42 dagen een besluit moet ontvangen. Het afgelopen jaar duurde het gemiddeld 172 dagen voor er een besluit was genomen, waar dat in 2022 nog 167 dagen was. Slechts in 17 procent van de verzoeken wordt een besluit tijdig genomen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Open State Foundation, Instituut Maatschappelijk Innovatie en de Universiteit van Amsterdam.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk