Nieuws, VVOJ Vereniging

Uitnodiging Extra Algemene Ledenvergadering

ALV

Kom ook naar de speciale Algemene Ledenvergadering van de VVOJ, komende dinsdag 20 januari 2015 in Rotterdam. Het gaat hierbij om een extra ingelaste ALV. Hoog op de agenda bij de Algemene Vergadering staat de benoeming van een nieuw bestuur van de VVOJ. Op 1 januari 2015 werd bekend dat er 11 kandidaten zijn voor het nieuwe bestuur. De VVOJ roept al haar leden op om in grote getale naar Rotterdam te komen en hun stem te laten horen. Doel is dat het nieuwe bestuur breed gedragen van start kan gaan.

Locatie:
Grandcafé Engels
Stationsplein 45 in Rotterdam (t.o. het station)

Tijd:
19:00 – 22:00. Zaal open vanaf 18:30

Download de stukken voor de extra Algemene Ledenvergadering van de VVOJ op 20 januari 2015.  Let op: alléén toegankelijk voor leden, inloggen op de website is vereist.

Praat meer over de toekomst van de VVOJ: kom op 12 januari naar het VVOJ Café.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk