Nieuws, VVOJ Vereniging

Uitnodiging Extra Algemene Ledenvergadering

ALV

Kom ook naar de speciale Algemene Ledenvergadering van de VVOJ, komende dinsdag 20 januari 2015 in Rotterdam. Het gaat hierbij om een extra ingelaste ALV. Hoog op de agenda bij de Algemene Vergadering staat de benoeming van een nieuw bestuur van de VVOJ. Op 1 januari 2015 werd bekend dat er 11 kandidaten zijn voor het nieuwe bestuur. De VVOJ roept al haar leden op om in grote getale naar Rotterdam te komen en hun stem te laten horen. Doel is dat het nieuwe bestuur breed gedragen van start kan gaan.

Locatie:
Grandcafé Engels
Stationsplein 45 in Rotterdam (t.o. het station)

Tijd:
19:00 – 22:00. Zaal open vanaf 18:30

Download de stukken voor de extra Algemene Ledenvergadering van de VVOJ op 20 januari 2015.  Let op: alléén toegankelijk voor leden, inloggen op de website is vereist.

Praat meer over de toekomst van de VVOJ: kom op 12 januari naar het VVOJ Café.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk