Nieuws, VVOJ Vereniging

Uitnodiging Extra Algemene Ledenvergadering

ALV

Kom ook naar de speciale Algemene Ledenvergadering van de VVOJ, komende dinsdag 20 januari 2015 in Rotterdam. Het gaat hierbij om een extra ingelaste ALV. Hoog op de agenda bij de Algemene Vergadering staat de benoeming van een nieuw bestuur van de VVOJ. Op 1 januari 2015 werd bekend dat er 11 kandidaten zijn voor het nieuwe bestuur. De VVOJ roept al haar leden op om in grote getale naar Rotterdam te komen en hun stem te laten horen. Doel is dat het nieuwe bestuur breed gedragen van start kan gaan.

Locatie:
Grandcafé Engels
Stationsplein 45 in Rotterdam (t.o. het station)

Tijd:
19:00 – 22:00. Zaal open vanaf 18:30

Download de stukken voor de extra Algemene Ledenvergadering van de VVOJ op 20 januari 2015.  Let op: alléén toegankelijk voor leden, inloggen op de website is vereist.

Praat meer over de toekomst van de VVOJ: kom op 12 januari naar het VVOJ Café.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk