Nieuws, VVOJ Vereniging

Voordrachten voor bestuursverkiezing kunnen worden ingediend

Vanaf vandaag, 1 december 2014, kunnen gedurende vier weken voordrachten voor de nieuwe bestuursverkiezingen worden ingediend. Na het terugtreden van het voltallige VVOJ-bestuur tijdens de Algemene Ledenvergadering op 4 juni en de extra ALV op 25 november zullen deze verkiezingen tot een nieuw bestuur moeten leiden. De verkiezingen zullen op 20 januari 2015 (tijdstip en locatie worden nog bekend gemaakt) tijdens een extra Algemene Ledenvergadering leiden tot de benoeming door de ALV van een nieuw bestuur, waarna het huidige demissionaire bestuur afgetreden zal zijn.

De ledenvergadering heeft op 4 juni de directie het mandaat gegeven om de bestuursverkiezingen volgens een transparante methode te organiseren. Tot een nieuw bestuur aantreedt zal het demissionaire bestuur lopende zaken opvolgen om de continuïteit van de vereniging niet in gevaar te brengen. Lees de volledige procedure voor de bestuursverkiezing.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk