Nieuws

Congresverslagen online

Alle verslagen online van het congres in Kortrijk in november 2014. Bekijk hier de congrespagina. Net als de foto’s en video’s zijn ook de verslagen zijn gemaakt door de studenten van de Hogeschool West-Vlaanderen. Ben je lid van de VVOJ of heb je deelgenomen aan de conferentie? Dan kun je inloggen op de website en alle verslagen, handouts en presentaties van het congres inzien. Niet onbelangrijk: alle verslagen zijn permanent terug te vinden in het Kenniscentrum van de website, gerangschikt op thema en ook op onderzoeksvaardigheid.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk