Nieuws

Congresverslagen online

Alle verslagen online van het congres in Kortrijk in november 2014. Bekijk hier de congrespagina. Net als de foto’s en video’s zijn ook de verslagen zijn gemaakt door de studenten van de Hogeschool West-Vlaanderen. Ben je lid van de VVOJ of heb je deelgenomen aan de conferentie? Dan kun je inloggen op de website en alle verslagen, handouts en presentaties van het congres inzien. Niet onbelangrijk: alle verslagen zijn permanent terug te vinden in het Kenniscentrum van de website, gerangschikt op thema en ook op onderzoeksvaardigheid.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk