Nieuws

Congresverslagen online

Alle verslagen online van het congres in Kortrijk in november 2014. Bekijk hier de congrespagina. Net als de foto’s en video’s zijn ook de verslagen zijn gemaakt door de studenten van de Hogeschool West-Vlaanderen. Ben je lid van de VVOJ of heb je deelgenomen aan de conferentie? Dan kun je inloggen op de website en alle verslagen, handouts en presentaties van het congres inzien. Niet onbelangrijk: alle verslagen zijn permanent terug te vinden in het Kenniscentrum van de website, gerangschikt op thema en ook op onderzoeksvaardigheid.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk