Nieuws

Congresverslagen online

Alle verslagen online van het congres in Kortrijk in november 2014. Bekijk hier de congrespagina. Net als de foto’s en video’s zijn ook de verslagen zijn gemaakt door de studenten van de Hogeschool West-Vlaanderen. Ben je lid van de VVOJ of heb je deelgenomen aan de conferentie? Dan kun je inloggen op de website en alle verslagen, handouts en presentaties van het congres inzien. Niet onbelangrijk: alle verslagen zijn permanent terug te vinden in het Kenniscentrum van de website, gerangschikt op thema en ook op onderzoeksvaardigheid.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk