Nieuws

Conferentie afgesloten, foto’s en verslagen online

De foto’s en verslagen van de jaarlijkse VVOJ-conferentie staan inmiddels online. Zeker 300 journalisten woonden op 7 en 8 november in het Vlaamse Kortrijk het grootste jaarlijkse congres voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland bij. Thema was oorlog en vredesvraagstukken, voortbordurend op de honderdste gedenkdag van de Eerste Wereldoorlog, die eveneens dit weekend in Vlaanderen plaatsvond.
Bekijk hier de conferentiepagina met de foto’s, video’s, verslagen en presentaties. De komende weken zal deze pagina verder worden aangevuld. Heb je eigen foto’s of presentaties? Stuur die graag naar webredactie@vvoj.org

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk