Nieuws

Conferentie afgesloten, foto’s en verslagen online

De foto’s en verslagen van de jaarlijkse VVOJ-conferentie staan inmiddels online. Zeker 300 journalisten woonden op 7 en 8 november in het Vlaamse Kortrijk het grootste jaarlijkse congres voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland bij. Thema was oorlog en vredesvraagstukken, voortbordurend op de honderdste gedenkdag van de Eerste Wereldoorlog, die eveneens dit weekend in Vlaanderen plaatsvond.
Bekijk hier de conferentiepagina met de foto’s, video’s, verslagen en presentaties. De komende weken zal deze pagina verder worden aangevuld. Heb je eigen foto’s of presentaties? Stuur die graag naar webredactie@vvoj.org

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk