Nieuws

Conferentie afgesloten, foto’s en verslagen online

De foto’s en verslagen van de jaarlijkse VVOJ-conferentie staan inmiddels online. Zeker 300 journalisten woonden op 7 en 8 november in het Vlaamse Kortrijk het grootste jaarlijkse congres voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland bij. Thema was oorlog en vredesvraagstukken, voortbordurend op de honderdste gedenkdag van de Eerste Wereldoorlog, die eveneens dit weekend in Vlaanderen plaatsvond.
Bekijk hier de conferentiepagina met de foto’s, video’s, verslagen en presentaties. De komende weken zal deze pagina verder worden aangevuld. Heb je eigen foto’s of presentaties? Stuur die graag naar webredactie@vvoj.org

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk