Nieuws

Conferentie afgesloten, foto’s en verslagen online

De foto’s en verslagen van de jaarlijkse VVOJ-conferentie staan inmiddels online. Zeker 300 journalisten woonden op 7 en 8 november in het Vlaamse Kortrijk het grootste jaarlijkse congres voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland bij. Thema was oorlog en vredesvraagstukken, voortbordurend op de honderdste gedenkdag van de Eerste Wereldoorlog, die eveneens dit weekend in Vlaanderen plaatsvond.
Bekijk hier de conferentiepagina met de foto’s, video’s, verslagen en presentaties. De komende weken zal deze pagina verder worden aangevuld. Heb je eigen foto’s of presentaties? Stuur die graag naar webredactie@vvoj.org

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk