Biografie

Marjo L’Homme

Marjo L'HommeMarjo L’Homme is journalist, programmamaker en de laatste jaren lid van de hoofdredactie van eerst L1 en nu Omroep Brabant. Ze begon haar carrière bij het NOS Journaal, waar ze chef nieuwsdienst was. Verder maakte Marjo deel uit van het zogeheten ‘last minute team’ van NOVA, het huidige Nieuwsuur.

Bij KLM was ze perswoordvoerder en ze was werkzaam als plaatsvervangend hoofd perszaken bij het ministerie van Defensie.

Marjo heeft een sterke nieuwsfocus, is ervaren in het opzetten en implementeren van veranderingsprocessen. Ze gelooft in de kracht van de regionale journalistiek en woont en werkt ruim tien jaar in Brabant.

Links:
Persoonlijke website van Marjo L’Homme
Omroep Brabant
Marjo L’Homme op Twitter
Marjo L’Homme op LinkedIn

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk