Conferentie, Nieuws

Voorlopig programma Kortrijk 2014 bekend

Het voorlopige programma van het jaarlijkse VVOJ-congres is bekend. Francesca Panetta (The Guardian) zal in een keynote speech vertellen hoe in de bijzondere productie over de Grote Oorlog, A Global Guide to the First World War, moderne verslaggeving en historische content samenkomen. Andere bekende journalisten die een bijdrage leveren zijn Nils Mulvad (Aarhus School of Communication), Arjen Kamphuis (Center for Investigative Journalism, Londen) en Juliana Ruhfuss (Al Jazeera).

Bekijk hier alle voorlopige programma informatie. De komende weken wordt deze pagina aangevuld met nieuwe onderdelen en namen. Wacht niet langer en schrijf je in voor de conferentie in Kortrijk, het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland.

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk