Conferentie, Nieuws

Voorlopig programma Kortrijk 2014 bekend

Het voorlopige programma van het jaarlijkse VVOJ-congres is bekend. Francesca Panetta (The Guardian) zal in een keynote speech vertellen hoe in de bijzondere productie over de Grote Oorlog, A Global Guide to the First World War, moderne verslaggeving en historische content samenkomen. Andere bekende journalisten die een bijdrage leveren zijn Nils Mulvad (Aarhus School of Communication), Arjen Kamphuis (Center for Investigative Journalism, Londen) en Juliana Ruhfuss (Al Jazeera).

Bekijk hier alle voorlopige programma informatie. De komende weken wordt deze pagina aangevuld met nieuwe onderdelen en namen. Wacht niet langer en schrijf je in voor de conferentie in Kortrijk, het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland.

 

 

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk