Cafe, Nieuws

VVOJ Jongerencafé: onderzoek in het buitenland

Wil je graag een onderzoeksverhaal maken in het buitenland? Of wil je een Nederlands verhaal aanvullen met informatie uit het buitenland? Hoe begin je? En waar haal je voldoende geld vandaan? Praktijkverhalen, tips en inspiratie. Kom naar het VVOJ-Jongerencafé.

Te gast zijn:
Fleur Launspach (Freelance journalist), Arne Doornebal (schrijvend journalist en radiomaker), Hans Ariëns (hoofdredacteur OneWorld) en Janneke van Riel (Postcodeloterijfonds). De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Jildou van Opzeeland (EenVandaag).

Waar? Café Willem Slok Utrecht
Wanneer? 17 september 2014 om 19.00
Kosten? Gratis voor leden, 5 euro voor niet leden

Aanmelden via jongeren@vvoj.org

Het VVOJ Jongerencafé is een initiatief van VVOJ Jongeren. Meer informatie over alle activiteiten van VVOJ Jongeren vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk