Cafe, Nieuws

VVOJ Jongerencafé: onderzoek in het buitenland

Wil je graag een onderzoeksverhaal maken in het buitenland? Of wil je een Nederlands verhaal aanvullen met informatie uit het buitenland? Hoe begin je? En waar haal je voldoende geld vandaan? Praktijkverhalen, tips en inspiratie. Kom naar het VVOJ-Jongerencafé.

Te gast zijn:
Fleur Launspach (Freelance journalist), Arne Doornebal (schrijvend journalist en radiomaker), Hans Ariëns (hoofdredacteur OneWorld) en Janneke van Riel (Postcodeloterijfonds). De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Jildou van Opzeeland (EenVandaag).

Waar? Café Willem Slok Utrecht
Wanneer? 17 september 2014 om 19.00
Kosten? Gratis voor leden, 5 euro voor niet leden

Aanmelden via jongeren@vvoj.org

Het VVOJ Jongerencafé is een initiatief van VVOJ Jongeren. Meer informatie over alle activiteiten van VVOJ Jongeren vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk