Conferentie, VVOJ Activiteiten

Aanmelding Kortrijk 2014

In de vuurlijn_138breedHieronder kun je je aanmelden voor de VVOJ Conferentie in Kortrijk op vrijdag 7 en zaterdag 8 november, en voor de pre-conferentie activiteiten op donderdag 6 november. De tarieven op een rij:

Ledenprijs  € 225
Niet-leden prijs € 450
Studententarief (zonder diner): € 99
Speciaal bezoek In Flanders Fields en tour over de slagvelden op 6 november: €55 (alleen in combinatie met congresdeelname).
Bootcamp datatraining op 6 november: €32,50 (deze prijs geldt alléén in combinatie met inschrijving conferentie, zie voor overige tarieven de bootcamp trainingsdag pagina)

Uitgebreide informatie over tarieven, programma, hotels en andere praktische zaken, vind je op de conferentiepagina.

[gravityform id=”16″ name=”Aanmelding Kortrijk 2014 “]

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

conferentie-1x

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk