Nieuws

Journalistieke ondernemers, verzamel u!

De traditionele loondienstbaan is ‘uit’, journalistiek ondernemerschap is ‘hot’. Maar, hoe doe je dat, journalistiek ondernemen?
Ben je een journalistieke ondernemer en/of geef je les in journalistiek ondernemerschap? Dan is deze bijeenkomst aan de City University of New York (CUNY) iets voor jou.
Op 10 juli komen internationale toppers in journalistiek ondernemerschap bijeen aan de Amerikaanse oostkust. Deelnemers krijgen de kans om methoden en ervaringen uit te wisselen op het gebied van journalistiek ondernemerschap. De conferentie wordt mogelijk ook op internet uitgezonden, maar zeker is dat nog niet.
City University of New York biedt sinds 2010 een Master in journalistiek ondernemerschap aan, en was daarmee destijds een van de eerste universiteiten.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk