Kenniscentrum, Nieuws, VVOJ Activiteiten

Visualise it!

Workshops 5 september uitverkocht (wachtlijst beschikbaar). Wees er snel bij voor de demonstraties op 4 september!

Hoe kun je complexe informatie op een visuele manier weergeven? Die vraag staat centraal tijdens Visualise it!, een tweedaagse training die de VVOJ en het Centrum voor Communicatie en Journalistiek samen organiseren op 4 en 5 september. Tijdens Visualise it! gaan we op zoek naar (nieuwe) visuele oplossingen om informatie helder te maken. Diverse nationale en internationale experts laten kennismaken met hun werk en de visuele keuzes die zij hebben gemaakt. Er staan workshops op het programma van internationale toppers als Amanda Cox (USA), Paul Blickle (DUI) en Andy Kirk (UK). De tweede dag gaan deelnemers zelf aan de slag, begeleid door één van de sprekers. Bekijk hier de brochure van het evenement en ga hier naar toe voor verdere informatie over het programma en de inschrijving. Maar wacht niet te lang: de workshops op 5 september zijn al uitverkocht (vraag eventueel om een plaats op de wachtlijst), en ook de kaarten voor de demonstraties op 4 september gaan hard!

 

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk