Nieuws

Sociale media en Turkije

VVOJ-voorzitter Henk van Ess traint op veel plaatsen op de wereldbol. Maar sommige trainingen zijn opmerkelijker dan andere. Zo is hij dezer dagen in Turkije, voor een training in onder meer… sociale media. Juist ja. Turkije. Sociale media.

Van Ess ging het gesprek aan over het verbieden van Twitter en het blokkeren van YouTube. Lees o.a. hier zijn verslag van de discussie.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk