Nieuws

Aanmelden voor Dataharvest

Meld je aan voor de Dataharvest conferentie in Brussel, die van 8 tot 10 mei plaatsvindt! Het is de vierder keer dat internationale datajournalisten en onderzoeksjournalisten bij elkaar komen in Brussel. Zoals gebruikelijk ligt de focus op de nieuwste onderzoeksmethoden, kun je netwerken met collega’s en ideeën opdoen voor nieuwe verhalen. Het volledige programma van de conferentie vind je hier, waar je je ook kunt aanmelden. Let op: het aantal kaarten is beperkt, dus meld je snel aan.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk