Nieuws

Aanmelden voor Dataharvest

Meld je aan voor de Dataharvest conferentie in Brussel, die van 8 tot 10 mei plaatsvindt! Het is de vierder keer dat internationale datajournalisten en onderzoeksjournalisten bij elkaar komen in Brussel. Zoals gebruikelijk ligt de focus op de nieuwste onderzoeksmethoden, kun je netwerken met collega’s en ideeën opdoen voor nieuwe verhalen. Het volledige programma van de conferentie vind je hier, waar je je ook kunt aanmelden. Let op: het aantal kaarten is beperkt, dus meld je snel aan.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk