Nieuws

Verhalende journalistiek: kaartverkoop gestart

De Stichting Verhalende Journalistiek is gestart met de kaartverkoop voor het congres ‘Het fileermes: succesvolle projecten van verhalende journalistiek ontleed’, op 16 mei in Amsterdam. Met ditmaal sprekers als Amy O’Leary (The New York Times), Sonia Nazario (Pulitzer prijs winnende journalist van de LA Times), Laurence Grissell (radio producer voor de BBC, winnaar Prix Italia 2012), David Menaker (oud-The New Yorker, oud-hoofdredacteur Random House) en Suzanna Jansen (‘Het Pauperparadijs’). En een keur aan praktische workshops en masterclasses. Aanmelden kan hier.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk