Nieuws

Verhalende journalistiek: kaartverkoop gestart

De Stichting Verhalende Journalistiek is gestart met de kaartverkoop voor het congres ‘Het fileermes: succesvolle projecten van verhalende journalistiek ontleed’, op 16 mei in Amsterdam. Met ditmaal sprekers als Amy O’Leary (The New York Times), Sonia Nazario (Pulitzer prijs winnende journalist van de LA Times), Laurence Grissell (radio producer voor de BBC, winnaar Prix Italia 2012), David Menaker (oud-The New Yorker, oud-hoofdredacteur Random House) en Suzanna Jansen (‘Het Pauperparadijs’). En een keur aan praktische workshops en masterclasses. Aanmelden kan hier.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk