Nieuws

Verhalende journalistiek: kaartverkoop gestart

De Stichting Verhalende Journalistiek is gestart met de kaartverkoop voor het congres ‘Het fileermes: succesvolle projecten van verhalende journalistiek ontleed’, op 16 mei in Amsterdam. Met ditmaal sprekers als Amy O’Leary (The New York Times), Sonia Nazario (Pulitzer prijs winnende journalist van de LA Times), Laurence Grissell (radio producer voor de BBC, winnaar Prix Italia 2012), David Menaker (oud-The New Yorker, oud-hoofdredacteur Random House) en Suzanna Jansen (‘Het Pauperparadijs’). En een keur aan praktische workshops en masterclasses. Aanmelden kan hier.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk