Medialab, Nieuws

Hoe maak ik een app van mijn boek?

Hoe maak ik een app van mijn boek? VVOJ-voorzitter Henk van Ess legt het uit in een nieuwe tutorial op het VVOJ Medialab. Daar laat hij zien hoe je met behulp van Appmachine een boek kunt omzetten in een volwaardige app.
Ligt er (nog) geen boek van jou in de schappen, maar heb je wel een eigen website? Bekijk dan de Medialab tutorial, een live demo, waarin Henk van Ess laat zien hoe je een complete website in een handomdraai omtovert tot een app. Zo zet hij in nog geen 12 minuten de VVOJ-website om in een App. Ga snel naar het VVOJ medialab en bekijk de tutorial hier.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk