Medialab, Nieuws

Hoe maak ik een app van mijn boek?

Hoe maak ik een app van mijn boek? VVOJ-voorzitter Henk van Ess legt het uit in een nieuwe tutorial op het VVOJ Medialab. Daar laat hij zien hoe je met behulp van Appmachine een boek kunt omzetten in een volwaardige app.
Ligt er (nog) geen boek van jou in de schappen, maar heb je wel een eigen website? Bekijk dan de Medialab tutorial, een live demo, waarin Henk van Ess laat zien hoe je een complete website in een handomdraai omtovert tot een app. Zo zet hij in nog geen 12 minuten de VVOJ-website om in een App. Ga snel naar het VVOJ medialab en bekijk de tutorial hier.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk