Nieuws

Bové en Haeck opnieuw in de prijzen

bové en haeck
Bart Haeck (links) en Lars Bové

Lars Bové en Bart Haeck, journalisten bij De Tijd, hebben opnieuw een prijs gewonnen voor hun onderzoek naar geldstromen in de onderwereld. Kregen ze in 2012 al de Citibank Persprijs, nu hebben ze de allereerste persprijs van de Orde van Vlaamse Balies, de beroepsorganisatie van Vlaamse advocaten, in de wacht gesleept. De andere genomineerden waren Nikolas Vanhecke (De Standaard) en Caroline van den Berghe & Dirk Leestmans (VRT Panorama).

Bové en Haeck waren ook present op de VVOJ Conferentie in Zwolle, afgelopen november, waar ze samen met twee collega’s van het Financieele Dagblad vertelden over hun Vlaams-Nederlandse samenwerking. Een verslag van die sessie vind je hier, mits je ingelogd bent.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk