Nieuws

Nieuwe masterclass Groene

magnifying glass on white backgroundDe Groene Amsterdammer start op 1 maart weer een masterclass Onderzoeksjournalistiek, onder leiding van Marcel Metze. Aanmelden kan tot en met 1 februari. De masterclass geeft jonge journalisten de kans vijf maanden aan een onderzoeksproject te werken, mét publicatiegarantie! Dat dit tot resultaat kan leiden bewees de masterclass-groep van 2013, zij werden genomineerd voor de Aanmoedigingsprijs van De Loep.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk