Nieuws

Nieuwe masterclass Groene

magnifying glass on white backgroundDe Groene Amsterdammer start op 1 maart weer een masterclass Onderzoeksjournalistiek, onder leiding van Marcel Metze. Aanmelden kan tot en met 1 februari. De masterclass geeft jonge journalisten de kans vijf maanden aan een onderzoeksproject te werken, mét publicatiegarantie! Dat dit tot resultaat kan leiden bewees de masterclass-groep van 2013, zij werden genomineerd voor de Aanmoedigingsprijs van De Loep.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk