Nieuws

Nieuwe masterclass Groene

magnifying glass on white backgroundDe Groene Amsterdammer start op 1 maart weer een masterclass Onderzoeksjournalistiek, onder leiding van Marcel Metze. Aanmelden kan tot en met 1 februari. De masterclass geeft jonge journalisten de kans vijf maanden aan een onderzoeksproject te werken, mét publicatiegarantie! Dat dit tot resultaat kan leiden bewees de masterclass-groep van 2013, zij werden genomineerd voor de Aanmoedigingsprijs van De Loep.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk