Nieuws, VVOJ Vereniging

De VVOJ-site is vernieuwd!

De VVOJ-website is vernieuwd. De afgelopen maanden is achter de schermen aan een nieuwe vormgeving gewerkt, met hulp van Entopic. Eentje die beter past bij het internetgebruik van deze tijd. Het responsive ontwerp past zich aan je scherm aan, of het nou een desktop pc, een laptop, een tablet of een smartphone is. Het resultaat zie je voor je.

Vinden wat je zoekt hebben we makkelijker gemaakt. Bovenin in de blauwe balk staan directe links naar een aantal veelbezochte VVOJ-zaken, zoals de Cafés, de conferenties, het Jaarboek en De Loep. Via de rode menubalk kom je uit bij alle Verenigingsinformatie, bij de VVOJ-activiteiten en -publicaties én bij het Kenniscentrum.

Klaar zijn we nog zeker niet. In de komende Kerstperiode wordt de site verder bijgesteld en aangevuld. Heb je opmerkingen of suggesties? Mail de webredactie

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk