Nieuws, VVOJ Vereniging

De VVOJ-site is vernieuwd!

De VVOJ-website is vernieuwd. De afgelopen maanden is achter de schermen aan een nieuwe vormgeving gewerkt, met hulp van Entopic. Eentje die beter past bij het internetgebruik van deze tijd. Het responsive ontwerp past zich aan je scherm aan, of het nou een desktop pc, een laptop, een tablet of een smartphone is. Het resultaat zie je voor je.

Vinden wat je zoekt hebben we makkelijker gemaakt. Bovenin in de blauwe balk staan directe links naar een aantal veelbezochte VVOJ-zaken, zoals de Cafés, de conferenties, het Jaarboek en De Loep. Via de rode menubalk kom je uit bij alle Verenigingsinformatie, bij de VVOJ-activiteiten en -publicaties én bij het Kenniscentrum.

Klaar zijn we nog zeker niet. In de komende Kerstperiode wordt de site verder bijgesteld en aangevuld. Heb je opmerkingen of suggesties? Mail de webredactie

Gerelateerde artikelen

Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. De Wet open overheid schrijft voor dat iemand die een informatieverzoek doet, binnen 42 dagen een besluit moet ontvangen. Het afgelopen jaar duurde het gemiddeld 172 dagen voor er een besluit was genomen, waar dat in 2022 nog 167 dagen was. Slechts in 17 procent van de verzoeken wordt een besluit tijdig genomen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Open State Foundation, Instituut Maatschappelijk Innovatie en de Universiteit van Amsterdam.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk