Nieuws

VVOJ trainingsdag regionaal onderzoek 2014

Trainingsdag regioDe VVOJ organiseert een nieuwe trainingsdag regionaal onderzoek in de journalistiek. Op 12 april vindt de vierde conferentie voor regionale journalisten plaats aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Schrijf je dus op tijd in. Vanaf januari zal het volledige programma van de trainingsdag te lezen zijn op de VVOJ website. Meer informatie over de conferentie lees je in de agenda en op de pagina van de werkgroep regionaal onderzoek. Lees daar ook de verslagen en handouts van vorige trainingsdagen en andere VVOJ-bijeenkomsten waar regionaal onderzoek aan de orde kwam.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk