Nieuws

VVOJ trainingsdag regionaal onderzoek 2014

Trainingsdag regioDe VVOJ organiseert een nieuwe trainingsdag regionaal onderzoek in de journalistiek. Op 12 april vindt de vierde conferentie voor regionale journalisten plaats aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Schrijf je dus op tijd in. Vanaf januari zal het volledige programma van de trainingsdag te lezen zijn op de VVOJ website. Meer informatie over de conferentie lees je in de agenda en op de pagina van de werkgroep regionaal onderzoek. Lees daar ook de verslagen en handouts van vorige trainingsdagen en andere VVOJ-bijeenkomsten waar regionaal onderzoek aan de orde kwam.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk