Nieuws

VVOJ trainingsdag regionaal onderzoek 2014

Trainingsdag regioDe VVOJ organiseert een nieuwe trainingsdag regionaal onderzoek in de journalistiek. Op 12 april vindt de vierde conferentie voor regionale journalisten plaats aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Schrijf je dus op tijd in. Vanaf januari zal het volledige programma van de trainingsdag te lezen zijn op de VVOJ website. Meer informatie over de conferentie lees je in de agenda en op de pagina van de werkgroep regionaal onderzoek. Lees daar ook de verslagen en handouts van vorige trainingsdagen en andere VVOJ-bijeenkomsten waar regionaal onderzoek aan de orde kwam.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk