Nieuws

VVOJ trainingsdag regionaal onderzoek 2014

Trainingsdag regioDe VVOJ organiseert een nieuwe trainingsdag regionaal onderzoek in de journalistiek. Op 12 april vindt de vierde conferentie voor regionale journalisten plaats aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Schrijf je dus op tijd in. Vanaf januari zal het volledige programma van de trainingsdag te lezen zijn op de VVOJ website. Meer informatie over de conferentie lees je in de agenda en op de pagina van de werkgroep regionaal onderzoek. Lees daar ook de verslagen en handouts van vorige trainingsdagen en andere VVOJ-bijeenkomsten waar regionaal onderzoek aan de orde kwam.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk