Nieuws

VVOJ Conferentie 2013 Live #VVOJ13

Honderden journalisten verzamelen zich vandaag en morgen in Zwolle voor de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek. Het programma (pdf) staat boordevol workshops, wat hier en daar al tot keuzestress leidde. Na de opening door VVOJ-directeur Margo Smit om tien uur houdt ICIJ-directeur Gerard Ryle een keynote  over internationale samenwerking, gevolgd door Alan Pearce. Vanaf twee uur zijn er workshops. Vrijdagavond, tijdens het diner, worden de winnaars van De Loep bekend gemaakt. Traditiegetrouw wordt vrijdag het Jaarboek gepresenteerd, dit jaar verschijnt een deel ervan ook als app. Via Twitter is de conferentie te volgen: #VVOJ13. Naast de VVOJ zelf twitteren ook studenten van CampusJournaal over de conferentie.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk