Nieuws

Algemene ledenvergadering 2013 op 16 november

2Zoals gebruikelijk vindt de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ plaats tijdens de jaarlijkse conferentie onderzoeksjournalistiek die dit jaar op 15 en 16 november in Zwolle wordt gehouden. De ALV is op zaterdag 16 november, in zaal X 2.27-2.31 van gebouw X.

 

De vergadering duurt van 13:00 tot 14:00 uur. VVOJ-leden kunnen de stukken voor de vergadering hier bekijken en downloaden (inloggen vereist). Leden die niet aan de conferentie deelnemen, maar wel graag de ledenvergadering willen bijwonen, dienen dit voor 13 november a.s. per e-mail te melden bij het secretariaat van onze vereniging (secretariaat@vvoj.org) .

 

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk