Nieuws

Algemene ledenvergadering 2013 op 16 november

2Zoals gebruikelijk vindt de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ plaats tijdens de jaarlijkse conferentie onderzoeksjournalistiek die dit jaar op 15 en 16 november in Zwolle wordt gehouden. De ALV is op zaterdag 16 november, in zaal X 2.27-2.31 van gebouw X.

 

De vergadering duurt van 13:00 tot 14:00 uur. VVOJ-leden kunnen de stukken voor de vergadering hier bekijken en downloaden (inloggen vereist). Leden die niet aan de conferentie deelnemen, maar wel graag de ledenvergadering willen bijwonen, dienen dit voor 13 november a.s. per e-mail te melden bij het secretariaat van onze vereniging (secretariaat@vvoj.org) .

 

Gerelateerde artikelen

Journalisten zijn niet tevreden over de afhandeling van Woo-verzoeken. Het duurt vaak lang, levert soms weinig op, en de communicatie kan volgens hen beter. Veel winst lijkt te halen uit tijdig en open overleg en praktische afspraken tussen Woo-behandelaars en de journalisten.

Dit volgt uit een onderzoek waaraan 256 (onderzoeks)journalisten deelnamen en waarvoor een dialoogtafel met journalisten en Woo-behandelaars van de overheid is georganiseerd.

De Global Investigative Journalism Conference (GIJC) is ‘s werelds grootste bijeenkomst van onderzoeksjournalisten. De conferentie biedt training in tools, workshops en netwerkmogelijkheden. Om de twee jaar wordt er een wereldconferentie georganiseerd. Inmiddels heeft GIJC meer dan 10.000 journalisten uit 140 landen samengebracht.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk