Nieuws

Algemene ledenvergadering 2013 op 16 november

2Zoals gebruikelijk vindt de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ plaats tijdens de jaarlijkse conferentie onderzoeksjournalistiek die dit jaar op 15 en 16 november in Zwolle wordt gehouden. De ALV is op zaterdag 16 november, in zaal X 2.27-2.31 van gebouw X.

 

De vergadering duurt van 13:00 tot 14:00 uur. VVOJ-leden kunnen de stukken voor de vergadering hier bekijken en downloaden (inloggen vereist). Leden die niet aan de conferentie deelnemen, maar wel graag de ledenvergadering willen bijwonen, dienen dit voor 13 november a.s. per e-mail te melden bij het secretariaat van onze vereniging (secretariaat@vvoj.org) .

 

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk