Nieuws

Aftellen tot conferentie

Zwolle_SassenpoortHet aftellen tot de conferentie in Zwolle is begonnen. Vanmorgen is de algemene inschrijving voor het grootste evenement voor Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalisten gesloten. Alleen VVOJ leden kunnen zich nu nog inschrijven voor het congres, dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 15 en zaterdag 16 november in de Hogeschool Windesheim en de stad Zwolle. Thema dit jaar: de macht van het getal.

Ben jij VVOJ-lid en heb je je nog niet aangemeld? Wacht niet langer, download de uitgebreide folder als pdf en meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar secretariaat@vvoj.org. Je kunt je komende vrijdag in Zwolle ook persoonlijk aanmelden, aan de registratiebalie op het congres, en alleen tegen contante betaling van de congresfee (€225,-).

 

 

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk