Nieuws

Aftellen tot conferentie

Zwolle_SassenpoortHet aftellen tot de conferentie in Zwolle is begonnen. Vanmorgen is de algemene inschrijving voor het grootste evenement voor Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalisten gesloten. Alleen VVOJ leden kunnen zich nu nog inschrijven voor het congres, dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 15 en zaterdag 16 november in de Hogeschool Windesheim en de stad Zwolle. Thema dit jaar: de macht van het getal.

Ben jij VVOJ-lid en heb je je nog niet aangemeld? Wacht niet langer, download de uitgebreide folder als pdf en meld je zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar secretariaat@vvoj.org. Je kunt je komende vrijdag in Zwolle ook persoonlijk aanmelden, aan de registratiebalie op het congres, en alleen tegen contante betaling van de congresfee (€225,-).

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk