Nieuws

VVOJ onderzoekt zichzelf

VergrootglasOm ook in de toekomst een stabiele vereniging te blijven heeft de VVOJ tussen nu en eind januari 2014 twee onderzoekers over de vloer. Geert van Asbeck en Hans Wolters (SDO) nemen de prioriteiten, de strategie, de plannen en nieuwe financieringsmogelijkheden van en voor de VVOJ onder de loep, mede op verzoek van premium donor Adessium Foundation. Van Asbeck en Wolters zullen ook de VVOJ-leden in de komende weken bij hun onderzoek betrekken, met een korte enquête en gesprekken op de VVOJ-conferentie in Zwolle. Vragen? Mail het bestuur!

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk