Nieuws

VVOJ onderzoekt zichzelf

VergrootglasOm ook in de toekomst een stabiele vereniging te blijven heeft de VVOJ tussen nu en eind januari 2014 twee onderzoekers over de vloer. Geert van Asbeck en Hans Wolters (SDO) nemen de prioriteiten, de strategie, de plannen en nieuwe financieringsmogelijkheden van en voor de VVOJ onder de loep, mede op verzoek van premium donor Adessium Foundation. Van Asbeck en Wolters zullen ook de VVOJ-leden in de komende weken bij hun onderzoek betrekken, met een korte enquête en gesprekken op de VVOJ-conferentie in Zwolle. Vragen? Mail het bestuur!

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk