Nieuws

VVOJ onderzoekt zichzelf

VergrootglasOm ook in de toekomst een stabiele vereniging te blijven heeft de VVOJ tussen nu en eind januari 2014 twee onderzoekers over de vloer. Geert van Asbeck en Hans Wolters (SDO) nemen de prioriteiten, de strategie, de plannen en nieuwe financieringsmogelijkheden van en voor de VVOJ onder de loep, mede op verzoek van premium donor Adessium Foundation. Van Asbeck en Wolters zullen ook de VVOJ-leden in de komende weken bij hun onderzoek betrekken, met een korte enquête en gesprekken op de VVOJ-conferentie in Zwolle. Vragen? Mail het bestuur!

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk