Nieuws

VVOJ onderzoekt zichzelf

VergrootglasOm ook in de toekomst een stabiele vereniging te blijven heeft de VVOJ tussen nu en eind januari 2014 twee onderzoekers over de vloer. Geert van Asbeck en Hans Wolters (SDO) nemen de prioriteiten, de strategie, de plannen en nieuwe financieringsmogelijkheden van en voor de VVOJ onder de loep, mede op verzoek van premium donor Adessium Foundation. Van Asbeck en Wolters zullen ook de VVOJ-leden in de komende weken bij hun onderzoek betrekken, met een korte enquête en gesprekken op de VVOJ-conferentie in Zwolle. Vragen? Mail het bestuur!

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk