Cafe, Nieuws

Ondanks zuidwesterstorm sfeervol VVOJ Café over medialogica

medialogica_vaatstraOok het VVOJ Café over medialogica, gisteravond in het NRC Restaurant-café aan het Amsterdamse Rokin, ontsnapte niet aan de gevolgen van de zuidwesterstorm. Omdat de hoofdstad niet met de trein bereikbaar was, moest een deel van de belangstellenden afhaken. Het werd daardoor een kleinere, maar niet minder sfeervolle bijeenkomst met sprekers Marc Josten, Jo Bardoel en Sjoerd de Jong. Deze week verschijnt een verslag op de VVOJ-site. Het volgende VVOJ Café staat gepland voor maandagavond 16 december en gaat over klokkenluiderssite Publeaks. Nadere info volgt nog.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk