Cafe, Nieuws

Ondanks zuidwesterstorm sfeervol VVOJ Café over medialogica

medialogica_vaatstraOok het VVOJ Café over medialogica, gisteravond in het NRC Restaurant-café aan het Amsterdamse Rokin, ontsnapte niet aan de gevolgen van de zuidwesterstorm. Omdat de hoofdstad niet met de trein bereikbaar was, moest een deel van de belangstellenden afhaken. Het werd daardoor een kleinere, maar niet minder sfeervolle bijeenkomst met sprekers Marc Josten, Jo Bardoel en Sjoerd de Jong. Deze week verschijnt een verslag op de VVOJ-site. Het volgende VVOJ Café staat gepland voor maandagavond 16 december en gaat over klokkenluiderssite Publeaks. Nadere info volgt nog.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk