Cafe, Nieuws

Ondanks zuidwesterstorm sfeervol VVOJ Café over medialogica

medialogica_vaatstraOok het VVOJ Café over medialogica, gisteravond in het NRC Restaurant-café aan het Amsterdamse Rokin, ontsnapte niet aan de gevolgen van de zuidwesterstorm. Omdat de hoofdstad niet met de trein bereikbaar was, moest een deel van de belangstellenden afhaken. Het werd daardoor een kleinere, maar niet minder sfeervolle bijeenkomst met sprekers Marc Josten, Jo Bardoel en Sjoerd de Jong. Deze week verschijnt een verslag op de VVOJ-site. Het volgende VVOJ Café staat gepland voor maandagavond 16 december en gaat over klokkenluiderssite Publeaks. Nadere info volgt nog.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk