Nieuws

Uitnodiging algemene ledenvergadering 2013

Het bestuur van de VVOJ heeft hierbij het genoegen haar leden uit te nodigen voor de Algemene Ledenvergadering 2013, die zoals gebruikelijk tijdens de jaarlijkse conferentie plaatsvindt.

Dit keer zal dat zijn op zaterdag 16 november 2012 in de Hogeschool Windesheim in Zwolle. De vergadering duurt van 13:00 tot 14:00 uur. VVOJ-leden kunnen de stukken voor de vergadering vanaf vandaag hier bekijken en downloaden (inloggen vereist). Leden die niet aan de conferentie deelnemen, maar wel graag de ledenvergadering willen bijwonen, dienen dit voor 13 november a.s. per e-mail te melden bij het secretariaat van onze vereniging (secretariaat@vvoj.org) .

VVOJ-leden kunnen de stukken voor de vergadering vanaf vandaag hier bekijken en downloaden (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk