Nieuws

Verslag #zoekdag: 120 journalisten op zoek naar het verborgen web

“Wat gebeurt er als je 160 journalisten bij elkaar zet en ze aanmoedigt vooral te twitteren over wat ze meemaken? Binnen een paar uur was de hashtag #zoekdag trending topic”, schrijft  Eva Bosgraaf op Persinnovatie in een verslag van het expertcollege zoeken voor beroepsjournalisten. Lees hier het hele verslag en bekijk hier de videostream van het eerste deel van de zoekdag terug.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk