Nieuws

Verslag #zoekdag: 120 journalisten op zoek naar het verborgen web

“Wat gebeurt er als je 160 journalisten bij elkaar zet en ze aanmoedigt vooral te twitteren over wat ze meemaken? Binnen een paar uur was de hashtag #zoekdag trending topic”, schrijft  Eva Bosgraaf op Persinnovatie in een verslag van het expertcollege zoeken voor beroepsjournalisten. Lees hier het hele verslag en bekijk hier de videostream van het eerste deel van de zoekdag terug.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk