Nieuws

Verslag #zoekdag: 120 journalisten op zoek naar het verborgen web

“Wat gebeurt er als je 160 journalisten bij elkaar zet en ze aanmoedigt vooral te twitteren over wat ze meemaken? Binnen een paar uur was de hashtag #zoekdag trending topic”, schrijft  Eva Bosgraaf op Persinnovatie in een verslag van het expertcollege zoeken voor beroepsjournalisten. Lees hier het hele verslag en bekijk hier de videostream van het eerste deel van de zoekdag terug.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk