Nieuws

Verslag #zoekdag: 120 journalisten op zoek naar het verborgen web

“Wat gebeurt er als je 160 journalisten bij elkaar zet en ze aanmoedigt vooral te twitteren over wat ze meemaken? Binnen een paar uur was de hashtag #zoekdag trending topic”, schrijft  Eva Bosgraaf op Persinnovatie in een verslag van het expertcollege zoeken voor beroepsjournalisten. Lees hier het hele verslag en bekijk hier de videostream van het eerste deel van de zoekdag terug.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk