Nieuws

Livestream van college zoeken voor journalisten

Zaterdag 19 oktober was het zover: een hele dag volgepakt met zoektips en -trucs door archiefspitter Eric Hennekam en webkenner Henk van Ess, speciaal voor beroepsjournalisten. In de pauze gaf Martijn Kleppe een sneak-preview van @AXES_EU (op de VVOJ Conferentie in Zwolle volgende maand geeft hij er een workshop over: Zoeken naar beeld). Wie er zaterdag niet bij kon zijn, kon het zoekcollege deels volgens via een live stream. En wie indrukken, reacties en tips terug wil lezen, krijgt al een aardig beeld dankzij alle tweets met de hashtag #zoekdag.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk