Nieuws

Livestream van college zoeken voor journalisten

Zaterdag 19 oktober was het zover: een hele dag volgepakt met zoektips en -trucs door archiefspitter Eric Hennekam en webkenner Henk van Ess, speciaal voor beroepsjournalisten. In de pauze gaf Martijn Kleppe een sneak-preview van @AXES_EU (op de VVOJ Conferentie in Zwolle volgende maand geeft hij er een workshop over: Zoeken naar beeld). Wie er zaterdag niet bij kon zijn, kon het zoekcollege deels volgens via een live stream. En wie indrukken, reacties en tips terug wil lezen, krijgt al een aardig beeld dankzij alle tweets met de hashtag #zoekdag.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk