Nieuws

Livestream van college zoeken voor journalisten

Zaterdag 19 oktober was het zover: een hele dag volgepakt met zoektips en -trucs door archiefspitter Eric Hennekam en webkenner Henk van Ess, speciaal voor beroepsjournalisten. In de pauze gaf Martijn Kleppe een sneak-preview van @AXES_EU (op de VVOJ Conferentie in Zwolle volgende maand geeft hij er een workshop over: Zoeken naar beeld). Wie er zaterdag niet bij kon zijn, kon het zoekcollege deels volgens via een live stream. En wie indrukken, reacties en tips terug wil lezen, krijgt al een aardig beeld dankzij alle tweets met de hashtag #zoekdag.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk