Nieuws

VVOJ op Vlaamse boekenbeurs

Boekenbeurs2013_affiche_A2.inddKunnen journalisten ook kritisch naar zichzelf kijken? Die vraag staat centraal op vier debatten tijdens de Antwerpse boekenbeurs. Vier topjournalisten zullen de kwestie toelichten. De VVOJ is medeorganisator van het evenement, dat op 6 november plaatsvindt in de Antwerpse expo. Meer informatie over de sprekers en thema’s vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk