Nieuws

VVOJ op Vlaamse boekenbeurs

Boekenbeurs2013_affiche_A2.inddKunnen journalisten ook kritisch naar zichzelf kijken? Die vraag staat centraal op vier debatten tijdens de Antwerpse boekenbeurs. Vier topjournalisten zullen de kwestie toelichten. De VVOJ is medeorganisator van het evenement, dat op 6 november plaatsvindt in de Antwerpse expo. Meer informatie over de sprekers en thema’s vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk