Nieuws

VVOJ op Vlaamse boekenbeurs

Boekenbeurs2013_affiche_A2.inddKunnen journalisten ook kritisch naar zichzelf kijken? Die vraag staat centraal op vier debatten tijdens de Antwerpse boekenbeurs. Vier topjournalisten zullen de kwestie toelichten. De VVOJ is medeorganisator van het evenement, dat op 6 november plaatsvindt in de Antwerpse expo. Meer informatie over de sprekers en thema’s vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk