Nieuws

Voorlopig conferentieprogramma online

beeld VVOJconf2013Het voorlopige programma van de VVOJ conferentie in Zwolle staat online. De komende weken zal er nog met onderdelen worden geschoven, maar in grote lijnen is nu bekend wat je kan verwachten op 15 en 16 november in Zwolle. Inschrijven kan nog steeds, dus ga snel naar het aanmeldformulier en geef je op voor het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in  Vlaanderen en Nederland.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk