Nieuws

Voorlopig conferentieprogramma online

beeld VVOJconf2013Het voorlopige programma van de VVOJ conferentie in Zwolle staat online. De komende weken zal er nog met onderdelen worden geschoven, maar in grote lijnen is nu bekend wat je kan verwachten op 15 en 16 november in Zwolle. Inschrijven kan nog steeds, dus ga snel naar het aanmeldformulier en geef je op voor het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in  Vlaanderen en Nederland.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk