Nieuws

Voorlopig conferentieprogramma online

beeld VVOJconf2013Het voorlopige programma van de VVOJ conferentie in Zwolle staat online. De komende weken zal er nog met onderdelen worden geschoven, maar in grote lijnen is nu bekend wat je kan verwachten op 15 en 16 november in Zwolle. Inschrijven kan nog steeds, dus ga snel naar het aanmeldformulier en geef je op voor het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in  Vlaanderen en Nederland.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk