Cafe, Nieuws, VVOJ Activiteiten

Regio-journalistiek: vriendjes worden met de cafébaas

mediacafe14Regionale media mogen het zwaar hebben, goede regionale journalistiek zal bekeken en gelezen blijven worden. Dat concludeerden Jan Bierhoff, Jana Wuyts en Robert Esselinckx, deelnemers aan het panel tijdens Mediacafé 14, op 3 oktober in Brussel. “Nieuws, en zeker regionaal nieuws, vind je op straat,” zei Jana Wuyts van Het Laatste Nieuws. “Als regiojournalist moet je zorgen dat je bevriend bent met minstens drie cafébazen uit je buurt.” Lees hier het hele verslag van de bijeenkomst die georganiseerd werd door Fonds Pascal Decroos, VVOJ en debatcafé DeBuren.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk