Nieuws, VVOJ Activiteiten

Voorlopige sprekerslijst Zwolle bekend

spreker2De voorlopige sprekerslijst van de jaarlijkse VVOJ conferentie is bekend. Behalve internationale toppers als Gerard Ryle (ICIJ), Alan Pearce en Mark Briggs, zullen op 15 en 16 november ook de beste van onze ‘eigen’ collega’s hun kennis delen, zoals Dick van Eijk, Bart Nijpels, Kristof Clerix, Lars Bové en Marcel van Silfhout. De lijst wordt de komende weken aangevuld met namen; ook zullen er tot aan conferentie steeds meer biografieën bij komen. Houd de sprekerslijst dus in de gaten!
Lees hier meer over het conferentieprogramma. Je aanmelden kan hier.

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk