Nieuws, VVOJ Activiteiten

Voorlopige sprekerslijst Zwolle bekend

spreker2De voorlopige sprekerslijst van de jaarlijkse VVOJ conferentie is bekend. Behalve internationale toppers als Gerard Ryle (ICIJ), Alan Pearce en Mark Briggs, zullen op 15 en 16 november ook de beste van onze ‘eigen’ collega’s hun kennis delen, zoals Dick van Eijk, Bart Nijpels, Kristof Clerix, Lars Bové en Marcel van Silfhout. De lijst wordt de komende weken aangevuld met namen; ook zullen er tot aan conferentie steeds meer biografieën bij komen. Houd de sprekerslijst dus in de gaten!
Lees hier meer over het conferentieprogramma. Je aanmelden kan hier.

 

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk