Nieuws, VVOJ Activiteiten

Voorlopige sprekerslijst Zwolle bekend

spreker2De voorlopige sprekerslijst van de jaarlijkse VVOJ conferentie is bekend. Behalve internationale toppers als Gerard Ryle (ICIJ), Alan Pearce en Mark Briggs, zullen op 15 en 16 november ook de beste van onze ‘eigen’ collega’s hun kennis delen, zoals Dick van Eijk, Bart Nijpels, Kristof Clerix, Lars Bové en Marcel van Silfhout. De lijst wordt de komende weken aangevuld met namen; ook zullen er tot aan conferentie steeds meer biografieën bij komen. Houd de sprekerslijst dus in de gaten!
Lees hier meer over het conferentieprogramma. Je aanmelden kan hier.

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk