Kenniscentrum, Nieuws

Nieuw handboek Story Based Inquiry

Met het nieuw handboek ‘The story tells the facts’ zetten de makers van de succesvolle onderzoeksmethode Story Based Inquiry een volgende stap. Na alle research minstens zo belangrijk: hoe bouw je een goed verhaal? Het handboek (eenvoudig te verkrijgen, voor een mooie prijs dankzij steun van een foundation) doorloopt alle stappen van het proces: van het maken van scenes en structuren tot de promotie van het eindproduct. Schrijvers Luuk Sengers en Mark Lee Hunter zullen op het VVOJ-congres in Zwolle de techniek live demonstreren.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk