Kenniscentrum, Nieuws

Nieuw handboek Story Based Inquiry

Met het nieuw handboek ‘The story tells the facts’ zetten de makers van de succesvolle onderzoeksmethode Story Based Inquiry een volgende stap. Na alle research minstens zo belangrijk: hoe bouw je een goed verhaal? Het handboek (eenvoudig te verkrijgen, voor een mooie prijs dankzij steun van een foundation) doorloopt alle stappen van het proces: van het maken van scenes en structuren tot de promotie van het eindproduct. Schrijvers Luuk Sengers en Mark Lee Hunter zullen op het VVOJ-congres in Zwolle de techniek live demonstreren.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk