Nieuws

Nieuw: cursus datajournalistiek Media Academie Brussel

Vlaamse journalisten die zich willen bijscholen in datajournalistiek kunnen op 29 november terecht bij de Media Academie in Brussel. Die organiseert, samen met het Fonds Pascal Decroos en de VVOJ, een speciale cursus datajournalistiek. De Nederlandse journalist Jerry Vermanen, datajournalist bij Nu.nl, laat zien hoe je digitale informatie zoekt en vindt, maar ook analyseert, bewerkt en visualiseert. Deelname aan de cursus is gratis. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Kijk ook hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk