Nieuws

Nieuw: cursus datajournalistiek Media Academie Brussel

Vlaamse journalisten die zich willen bijscholen in datajournalistiek kunnen op 29 november terecht bij de Media Academie in Brussel. Die organiseert, samen met het Fonds Pascal Decroos en de VVOJ, een speciale cursus datajournalistiek. De Nederlandse journalist Jerry Vermanen, datajournalist bij Nu.nl, laat zien hoe je digitale informatie zoekt en vindt, maar ook analyseert, bewerkt en visualiseert. Deelname aan de cursus is gratis. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Kijk ook hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk