Nieuws

Nieuw: cursus datajournalistiek Media Academie Brussel

Vlaamse journalisten die zich willen bijscholen in datajournalistiek kunnen op 29 november terecht bij de Media Academie in Brussel. Die organiseert, samen met het Fonds Pascal Decroos en de VVOJ, een speciale cursus datajournalistiek. De Nederlandse journalist Jerry Vermanen, datajournalist bij Nu.nl, laat zien hoe je digitale informatie zoekt en vindt, maar ook analyseert, bewerkt en visualiseert. Deelname aan de cursus is gratis. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Kijk ook hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk