Cafe, Nieuws, VVOJ Jongeren

VVOJ Jongerencafé 9 oktober: hoe financier ik mijn onderzoek?

Loop jij al tijden rond met een goed idee voor een onderzoeksverhaal? Maar heb je geen idee hoe je die maanden werk gefinancierd krijgt? Kom naar het allereerste, speciale VVOJ Jongerencafé op woensdagavond 9 oktober in Amsterdam voor tips van ervaren freelancers. Leer van de aanwezige fondsen hoe je zorgt dat jouw idee opvalt en aan welke voorwaarden je aanvraag moet voldoen. En schrijf ‘s avonds aan de bar meteen je eerste projectvoorstel. Met freelancers Franka Hummels en Roos Menkhorst, en met het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten (Geke van der Wal) en Persinnovatie. De presentatie is in handen van Jildou van Opzeeland. Aanmelden verplicht. Alle info op de Café-pagina.

Gerelateerde artikelen

De Global Investigative Journalism Conference (GIJC) is ‘s werelds grootste bijeenkomst van onderzoeksjournalisten. De conferentie biedt training in tools, workshops en netwerkmogelijkheden. Om de twee jaar wordt er een wereldconferentie georganiseerd. Inmiddels heeft GIJC meer dan 10.000 journalisten uit 140 landen samengebracht.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk