Cafe, Nieuws, VVOJ Jongeren

VVOJ Jongerencafé 9 oktober: hoe financier ik mijn onderzoek?

Loop jij al tijden rond met een goed idee voor een onderzoeksverhaal? Maar heb je geen idee hoe je die maanden werk gefinancierd krijgt? Kom naar het allereerste, speciale VVOJ Jongerencafé op woensdagavond 9 oktober in Amsterdam voor tips van ervaren freelancers. Leer van de aanwezige fondsen hoe je zorgt dat jouw idee opvalt en aan welke voorwaarden je aanvraag moet voldoen. En schrijf ‘s avonds aan de bar meteen je eerste projectvoorstel. Met freelancers Franka Hummels en Roos Menkhorst, en met het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten (Geke van der Wal) en Persinnovatie. De presentatie is in handen van Jildou van Opzeeland. Aanmelden verplicht. Alle info op de Café-pagina.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk