Nieuws

Debat: De onderzoeksjournalist tegen het licht

nixoresIn de Amsterdamse Balie wordt op donderdag 22 augustus de onderzoeksjournalist tegen het licht gehouden. Een tweedelig programma biedt stof tot nadenken en voer voor discussie over de kernvragen: wat maakt een goede onderzoeksjournalist en welke innovaties kunnen onderzoeksjournalistiek van dienst zijn? De sprekers zijn Carsten Ellegaard Christensen, Morten Pihl, Marije Meerman, Margo Smit, Eric Smit (allen in het eerste deel van 16-18 uur), Raju Narisetti, Willem Schoonen, Marcel Metze en Rob Wijnberg (tweede deel van 20-22 uur). Alle informatie is hier te vinden.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk