Nieuws

Debat: De onderzoeksjournalist tegen het licht

nixoresIn de Amsterdamse Balie wordt op donderdag 22 augustus de onderzoeksjournalist tegen het licht gehouden. Een tweedelig programma biedt stof tot nadenken en voer voor discussie over de kernvragen: wat maakt een goede onderzoeksjournalist en welke innovaties kunnen onderzoeksjournalistiek van dienst zijn? De sprekers zijn Carsten Ellegaard Christensen, Morten Pihl, Marije Meerman, Margo Smit, Eric Smit (allen in het eerste deel van 16-18 uur), Raju Narisetti, Willem Schoonen, Marcel Metze en Rob Wijnberg (tweede deel van 20-22 uur). Alle informatie is hier te vinden.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk