Nieuws

Debat: De onderzoeksjournalist tegen het licht

nixoresIn de Amsterdamse Balie wordt op donderdag 22 augustus de onderzoeksjournalist tegen het licht gehouden. Een tweedelig programma biedt stof tot nadenken en voer voor discussie over de kernvragen: wat maakt een goede onderzoeksjournalist en welke innovaties kunnen onderzoeksjournalistiek van dienst zijn? De sprekers zijn Carsten Ellegaard Christensen, Morten Pihl, Marije Meerman, Margo Smit, Eric Smit (allen in het eerste deel van 16-18 uur), Raju Narisetti, Willem Schoonen, Marcel Metze en Rob Wijnberg (tweede deel van 20-22 uur). Alle informatie is hier te vinden.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk