Nieuws

Subsidie beschikbaar voor vernieuwende ideeën

geldDe zesde ronde van de Persinnovatieregeling is vandaag van start gegaan: vernieuwende ideeën in de journalistiek kunnen tot 9 september bij het Stimuleringsfonds voor de Pers worden ingediend. De beste en meest kansrijke ideeën worden voor de helft financieel gesteund tot een bedrag van een ton voor rechtspersonen en een halve ton voor natuurlijke personen. Het vernieuwende idee hoeft nog niet gelijk een uitgewerkt voorstel te zijn, dat komt in een later stadium. Indienen kan hier. De gesubsidieerde voorstellen uit de vijfde ronde vind je hier en een overzicht van alle eerder toegewezen aanvragen staat hier. Het Stimuleringsfonds voor de Pers was onlangs ook aanwezig bij het VVOJ Café over fondsen en financiering.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk