Nieuws

Oprichters Journalismfund.eu winnen mediaprijs

De oprichters van Journalismfund.eu, Brigitte Alfter en VVOJ-bestuurslid Ides Debruyne, hebben de Prize for the Freedom and Future of the Media in de wacht gesleept. Journalismfund steunt grensoverschrijdende journalistieke onderzoeken binnen Europa, waarbij journalisten uit verschillende landen samenwerken. Volgens de Leipziger Medienstiftung, verantwoordelijk voor de prijs, geven Alfter en Debruyne ‘onderzoeksjournalistiek een toekomst‘. Ook twee journalisten uit Duitsland en eentje uit India hebben de prijs gekregen.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk