Nieuws

Inschrijving Zwolle 2013 van start

Zwolle_SassenpoortVanaf vandaag kun je je inschrijven voor de jaarlijkse VVOJ-conferentie. Alle journalisten, al dan niet lid van de vereniging, kunnen zich aanmelden voor  het congres, dat op 15 en 16 november 2013 plaatsvindt op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. De conferentie van de Vlaams-Nederlandse Vereniging van Onderzoeksjournalisten is het grootste jaarlijkse evenement voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland.

Wacht niet langer en meld je hier aan!

Tarieven
* Leden die zich vóór 15 augustus 2013 aanmelden, kunnen gebruik maken van de speciale vroegboekkorting en betalen slechts 195 euro. Meld je je na die datum aan, dan betaal je het gewone tarief van 225 euro.
* Niet-leden betalen een vaste prijs van 450 euro.
* Studenten betalen het speciale studententarief van 99 euro (zonder diner).
* Redacties met vijf deelnemers of meer kunnen zich voor een speciale prijs aanmelden. Neem contact op met het secretariaat.

Trainingsdag datajournalistiek
Ook dit jaar kun je meedoen aan een speciale trainingsdag datajournalistiek. Het aantal plekken daarvoor is beperkt. Wees er dus snel bij en schrijf je direct in voor de trainingsdag datajournalistiek, door een mailtje te sturen naar secretariaat@vvoj.org o.v.v. “Trainingsdag datajournalistiek Zwolle 14 november 2013”. Vermeld ook of je beginner dan wel gevorderde bent. De kosten voor de trainingsdag zijn 32,50 euro (voor deelnemers van de conferentie, de prijzen voor niet-deelnemers vind je hier).

Meer info
* Bekijk hier de speciale Conferentie Zwolle 2013 pagina, waar je alles vindt over de conferentie (o.a. straks het programma en de sprekers), reizen naar en overnachten in Zwolle.
* Is je nieuwsgierigheid gewekt maar wil je eerst meer weten over wat er zoal gebeurt tijdens een congres? Kijk dan eens in het conferentie-archief, waar je alles kunt lezen over voorgaande edities.

Gerelateerde artikelen

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. Neem deel op 27 mei 2024 om 20.00 via Google Meet. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid zijn belangrijk voor de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk