Nieuws

Aanmelding Conferentie Zwolle 2013

De VVOJ Conferentie is uitsluitend toegankelijk voor journalisten. VVOJ-Leden betalen 225 euro, niet-leden 450 euro en studenten 99 euro (zonder vrijdagavond-diner). Redacties met vijf deelnemers of meer kunnen zich voor een speciale prijs aanmelden. Neem contact op met het secretariaat. Bewijs van betaling is op aanvraag beschikbaar via het secretariaat.

[gravityform id=”11″ name=”Aanmelding Zwolle 2013″]

 

Gerelateerde artikelen

Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. De Wet open overheid schrijft voor dat iemand die een informatieverzoek doet, binnen 42 dagen een besluit moet ontvangen. Het afgelopen jaar duurde het gemiddeld 172 dagen voor er een besluit was genomen, waar dat in 2022 nog 167 dagen was. Slechts in 17 procent van de verzoeken wordt een besluit tijdig genomen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Open State Foundation, Instituut Maatschappelijk Innovatie en de Universiteit van Amsterdam.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk