Nieuws

Aanmelding Conferentie Zwolle 2013

De VVOJ Conferentie is uitsluitend toegankelijk voor journalisten. VVOJ-Leden betalen 225 euro, niet-leden 450 euro en studenten 99 euro (zonder vrijdagavond-diner). Redacties met vijf deelnemers of meer kunnen zich voor een speciale prijs aanmelden. Neem contact op met het secretariaat. Bewijs van betaling is op aanvraag beschikbaar via het secretariaat.

[gravityform id=”11″ name=”Aanmelding Zwolle 2013″]

 

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk