Nieuws

Aanmelding Conferentie Zwolle 2013

De VVOJ Conferentie is uitsluitend toegankelijk voor journalisten. VVOJ-Leden betalen 225 euro, niet-leden 450 euro en studenten 99 euro (zonder vrijdagavond-diner). Redacties met vijf deelnemers of meer kunnen zich voor een speciale prijs aanmelden. Neem contact op met het secretariaat. Bewijs van betaling is op aanvraag beschikbaar via het secretariaat.

[gravityform id=”11″ name=”Aanmelding Zwolle 2013″]

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk