Nieuws

Stage lopen bij The Times of Sunday Times?

timesStage lopen bij The Times of The Sunday Times in Groot-Brittannie? Dat kan. Studenten en jong afgestudeerden kunnen zich nu aanmelden om twee weken lang mee te werken op de digitale redactie van deze twee kranten. Je doet vooral ervaring op met online nieuws, datajournalistiek, sociale media, multimedia en nieuwsontwikkeling. Meer weten of je aanmelden kan hier.

 

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk