Nieuws

Stage lopen bij The Times of Sunday Times?

timesStage lopen bij The Times of The Sunday Times in Groot-Brittannie? Dat kan. Studenten en jong afgestudeerden kunnen zich nu aanmelden om twee weken lang mee te werken op de digitale redactie van deze twee kranten. Je doet vooral ervaring op met online nieuws, datajournalistiek, sociale media, multimedia en nieuwsontwikkeling. Meer weten of je aanmelden kan hier.

 

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk