Nieuws

Stage lopen bij The Times of Sunday Times?

timesStage lopen bij The Times of The Sunday Times in Groot-Brittannie? Dat kan. Studenten en jong afgestudeerden kunnen zich nu aanmelden om twee weken lang mee te werken op de digitale redactie van deze twee kranten. Je doet vooral ervaring op met online nieuws, datajournalistiek, sociale media, multimedia en nieuwsontwikkeling. Meer weten of je aanmelden kan hier.

 

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk