Nieuws

Journalistiek talent gezocht voor Marokko-reis

val-maroc-162x178Startende journalisten kunnen meedingen naar een speciale journalistenreis naar Marokko. De reis is een initiatief van Lokaalmondiaal. Iedereen die graag verhalen wil maken in Marokko, komt aanmerking. Het is een pilotreis van het Europese Beyond Your World-project. Uit zes verschillende Europese landen worden twee jonge talenten geselecteerd. De twaalf deelnemers reizen vervolgens gezamenlijk af naar Marokko. Aanmelden vóór 28 juni. Lees hier meer.

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk