Nieuws

Journalistiek talent gezocht voor Marokko-reis

val-maroc-162x178Startende journalisten kunnen meedingen naar een speciale journalistenreis naar Marokko. De reis is een initiatief van Lokaalmondiaal. Iedereen die graag verhalen wil maken in Marokko, komt aanmerking. Het is een pilotreis van het Europese Beyond Your World-project. Uit zes verschillende Europese landen worden twee jonge talenten geselecteerd. De twaalf deelnemers reizen vervolgens gezamenlijk af naar Marokko. Aanmelden vóór 28 juni. Lees hier meer.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk